TILAPÄISESTI LOPPU

INIKA Organic Eyeshadow Brush Luomivärisivellin

inika organic tuotemerkki logo

22,51 

Inikan superpehmeä Vegaaninen Luomivärisivellin

OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

Tilaustuote; Arvioitu toimitusaika noin 9-14 päivää

 Täydellinen meikkiväline Luomivärien levitykseen! Inika Eyeshadow Brush Luomivärisiveltimen avulla levität silmämeikin helposti ja tasaisesti. Inika Luomivärisivellin on 100% vegaaninen, superpehmeä ja sitä on helppo käyttää.

Inikan kaikki meikkiharjat ja meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä. Korkealaatuinen sivellin on myös monikäyttöinen; Luomivärien levityksen lisäksi sitä voidaan käyttää myös peitevoiteiden levitykseen ja meikin pohjustuksessa.

Käyttöohje:

Inika Kabukisivellin on suunniteltu käytettäväksi erityisesti Inikan Mineraalimeikkipohjien kanssa. Kabukisiveltimen harjasten tiheys ja pehmeys antaa parhaimman tuloksen ja peittävyyden Mineraalimeikkipohjan luomisessa.

  1. Pyörittele Kabukisivellintä hellästi Mineraalimeikissä.
  2. Nosta Kabukiharja ylösalaisin, ja taputtele hieman harjaa, jotta mineraalit uppoutuvat yhä syvemmälle harjaan.
  3. Lisää mineraalimeikkiä Kabukisiveltimellä kasvoihin kevyesti, ja jos tahdot peittävämpää lopputulosta, käytä pyöriviä liikkeitä.
  4. Toista tarvittaessa niin monta kertaa, kunnes saat halutun määrän meikkiä kasvoille peittämään ihon ongelmakohdat.

Siveltimen puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan Luomivärisivellintä säännöllisesti, jotta sillä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos ja meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Luomivärisivellin kannattaa puhdistaa ainakin kaksi kertaa kuukaudessa (Ja eri meikkituotteiden välillä) miedolla, hyvälaatuisella luonnonmukaisella shampoolla ja lämpimällä vedellä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois ja jätä se lappeelleen kuivumaan yön yli.

Ainesosat:

Kaikki Inika Organic harjat/meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä.

Sertifikaatit:

Certified Organic OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Mn-Brands Oy

 

EAN: 9339527006006 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.