TILAPÄISESTI LOPPU

LittleLamb Puuvilla Kestovaippa (Sisävaippa) Koko 2

littlelamb tuotemerkki logo

13,50 

Kestovaippa (Sisävaippa)

KOKO 2

Pakkauskoko: 1 kpl Puuvillavaippa

LittleLamb Puuvilla Kestovaippa on ihanan pehmeä ja hellä iholle!

LittleLamb Puuvilla Kestovaippa on ihanan pehmoinen vaippa! Tätä vaippaa voi käyttää sekä päivä-että yövaippana. LittleLamb vaipat ovat hyvän suunnittelun tulosta, vaippa on kestävä ja istuva. Vaipassa on tarrakiinnitys. Kestovaippa on ympäristöystävällinen, taloudellinen ja ennen kaikkea ihoystävällinen!

Kestovaippojen käyttäminen muovivaippojen sijaan säästää rahaa, pienokaisen herkkää ihoa ja pienentää merkittävästi hiilijalanjälkeä.

Littlelamb Puuvilla tuotteilla on Öko-Tex-Sertifikaatti.

(Öko-Tex –standardi on kansainvälisesti valvottu tuoteturvallisuusmerkki tekstiili- ja vaatetusalan tuotteille. Öko-Tex-sertifioitu tuote ei sisällä haitta-aineita kuten torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.)

Vaippoja on 3 eri kokoa: (Tämä vaippa on koko 2.)

  • 1 Koko = Sopii 3kg – 9kg painoisille vauvoille. (Vastasyntynyt – 9 kk ikäinen)
  • 2 Koko = Sopii 9kg -17kg painoisille vauvoille. ( 7 kk ikäisestä eteenpäin –>. Tämä koko riittää useimmille, sillä usein lapsi oppii jo kuivaksi, ennen kuin kasvaa ulos 2 koon vaipasta.
  • 3 Koko = Tätä kokoa tarvitaan harvemmin, mutta sopii lapsille, jotka tarvitsevat isomman koon kuin 2. Vaippa riittää noin 16 kg painoiselle.

Käyttöohje:

Huolehdi Puuvilla-vaipasta näillä helpoilla ohjeilla:

  • Pesu 60 asteessa pesukoneessa
  • Voi antaa kuivata itsellään, tai sitten kuivata rumpukuivauksella. (Huom. Bambuvaipan loistavan imukyvyn ansiosta sillä kestää kauemmin kuivua, ja Puuvillavaippa kuivuu paljon nopeammin, mutta ei ole aivan yhtä imukykyinen, kuin Bambuvaippa.
  • Voit laittaa Puuvillavaippaan esimerkiksi päiväunien ajaksi irrallisen Bambu tai Puuvilla Lisäimun.
  • Vaippa on sisävaippa, joten voit lisätä siihen päälle villahousut, tai kuorivaipan halutessasi.
  • Vaippojen kanssa EI SAA käyttää huuhteluaineita tai valkaisuaineita, sillä ne jäävät kangasmateriaaliin ja ne voivat heikentää vaipan imukykyä. (Voit käyttää sen sijaan hieman etikkaa tai teepuuöljyä pari tippaa.)
  • Voit laittaa huuhteluveteen mukaan hieman etikkaa tai muutama tippa teepuuöljyä, koska ne desinfioivat vaippapyykin ja pehmentävät vaippaa.

Ainesosat:

Little Lamb sisävaippa on Öko-Tex sertifioitu ja se on valmistettu laadukkaasta Puuvillasta. Vaipassa on muutama prosentti polyesteriä (jolla saadaan vaipalle lisää käyttöikää ja kestävyyttä.)

Sertifikaatit:

Öko-Tex Standardi 100

 

Maahantuoja/Markkinoija: Vitamina Ltd Oy

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.