Natural White Luonnollinen Hampaidenvalkaisujauhe 15g

natural white tuotemerkki logo

14,88 

Osta 2+   Osta 3+   Osta 5+
    -5%           -7%         -10%

  • Vegaaninen
  • Lisäaineeton

Pakkauskoko: 15g

Natural White Luonnollinen hampaidenvalkaisuaine on turvallinen, kätevä, helppo ja edullinen tapa poistaa värjäytymiä hampaista.

  • Poistaa värjäytymiä ja valkaisee hampaita hellävaraisesti
  • Valmistettu luomukookoksen kuoresta
  • Hyvin riittoisa pakkaus = noin 90 käyttökertaa!

Tällä aktiivihiilestä valmistetulla hampaidenvalkaisijalla poistat värjäytymät hampaista tehokkaasti ja täysin ilman haitallisia kemikaaleja. Natural White hampaidenvalkaisuaine on valmistettu 100%  luomukookoksen kuoresta, eikä jauheeseen ole lisätty mitään ylimääräistä. Esimerkiksi hampaiden valkaisuliuskat sisältävät usein synteettisiä kemikaaleja, joille aktiivihiileen perustuva menetelmä tarjoaa luonnollisen vaihtoehdon. Tuote tehoaa nopeasti värjäytymiin ja eron huomaat jo muutaman käyttökerran jälkeen.  Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa ja tekee tuotteesta erittäin tehokkaan. Esimerkiksi tee, kahvi, tupakointi ja punaviini värjäävät hampaita tummemmiksi ja Natural White hampaidenvalkaisujauhe poistaa tehokkaasti värjäymät hampaiden pinnalta.

Näin käytät hampaidenvalkaisujauhetta:

Harjaa hampaasi puhtaaksi luonnollisella hammastahnalla ja huuhtele suu. Kasta kostutettu hammasharja jauheeseen, ja harjaa Natural White luonnollisella hampaidenvalkaisijalla kevyesti muutaman minuutin verran, pitäen suuta kiinni koko ajan. Muista huuhdella suu huolellisesti, jotta aktiivihiili poistuu suusta kokonaan. Vältä tuotteen nielemistä. Käytä päivittäin, tai kunnes huomaat värjäytymien kadonneen.

INCI / Ainesosat:

Activated Organic Coconut Shell Charcoal (aktiivihiili luomukookoksen kuoresta)

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku Oy

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.