TILAPÄISESTI LOPPU

NURME Castor Oil Risiiniöljy 100ml

Nurme tuotemerkki logo

14,71 

Risiiniöljy

Vegaaninen

Pakkauskoko: 100ml

NURME Castor Oil Risiiniöljy tuo tunnetusti tuuheutta ripsiin ja kulmakarvoihin!

NURME Castor Oil Risiiniöljy edistää tehokkaasti ripsien, kulmakarvojen, sekä hiusten kasvua ja sopii mainiosti myös hiuspohjan hoitoon. Paksua öljyä on helpompi käyttää jos sen sekoittaa kookos tai manteliöljyyn.

Risiiniöljyä voidaan käyttää myös ihonhoidossa, jolloin se kosteuttaa ja pehmentää ihoa, samalla antaen suojaa. Risiiniöljy taistelee myös ihon ikäänttymisen merkkejä vastaan.

100 % Risiiniöljy.

Vegaaninen.

Muita käyttökohteita ovat mm. :

  • Kynsien vahvistamiseen
  • Hierontaan

Käyttöohje:

Ripsille ja kulmakarvoille:

Levitä joka ilta puhtaalla ripsiharjalla ripsille ja kulmakarvoille.

Päänahalle ja hiuksille:

Levitä ärtyneelle päänahalle hellästi hieroen. Anna vaikuttaa yön yli. Hiusten latvoihin voi levittää öljyä pienen määrän suihkun jälkeen.

Kynsille:

Levitä päivittäin kynsille öljyä vanupuikon avulla vahvistamaan kynsiä.

INCI / Ainesosat:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

 

 

Valmistettu Virossa.

 

Nurme saippuat

Käsintehdyt Nurme saippuat koostuvat 100 % luonnollisista aineista ja ne valmistetaan Virossa kylmäpuristustekniikalla.  Nurme tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita.

Saippuan tekoon tarvitaan öljyjä, lipeää ja nesteitä. Nurmen saippuoissa käytetään vain kasviöljyjä ja -rasvoja. Jotkin niistä ovat kiinteitä (kookosvoi, kookosöljy ja palmuöljy) ja jotkut nestemäisiä (esim. oliivi- ja auringonkukkaöljy). Kolmantena osana, nesteenä, käytetään joko vettä, vuohenmaitoa tai yrttiteetä, saippuasta riippuen.Käsintehdyt Nurme saippuat tehdään kylmämenetelmällä. Siinä yhdistetään sulatettu rasva tai öljy lipeäseoksen kanssa, sekoitetaan ja lisätään eteeriset öljyt ja yrtit. Tämän jälkeen seos kaadetaan puisiin muotteihin ja annetaan levätä päivästä kahteen. Kun seos on kiinteytynyt, saippua leikataan, minkä jälkeen saippua kypsyy vielä kuukaudesta kahteen kuukauteen tehtaan hyllyillä. Tänä aikana saippuan pH-arvo tasaantuu, saippua kovettuu ja muuttuu ihoystävälliseksi.

Nurme on pieni virolainen perheyritys, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa huolellisesti valikoiduista luonnollisista ainesosista. Nurme-tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon virolaisia raaka-aineita, kuten kukkia ja kasveja sekä kallisarvoisia öljykasveja. Puhtaus on Nurme -tuotteissa avainasemassa ja laadukkaat ja tarkkaan valikoidut raaka-aineet eivät sisällä mitään ylimääräistä.

Nurme

“Niityllä (“nurm” viroksi) on erityinen paikka sydämessäni. Se on taianomainen maa lapsuudestani. Se on paikka, joka on aina tuonut minulle iloa, ollut täynnä yllätyksiä ja tarjonnut lohtua tarvittaessa. Joka vuosi niitty oli täynnä kukkia ja joka vuosi kukat olivat hieman erilaisia.

Vielä nykyäänkin niitty symboloi minulle rauhaa. Se kuvaa koskematonta luontoa, muuttumatonta taivasta ja suloista kukkien tuoksuista ilmaa. Niitty on paikka, jossa voi kerätä voimia ja rentoutua – jotta voit saada uuden alun täynnä uutta voimaa ja energiaa.

Nurmen arvot ovat fyysistä ja henkistä tyytyväisyyttä sekä elämistä sopusoinnussa luonnon kanssa. Uskomme, että voidaksemme elää onnellista ja aktiivista elämää, on kuunneltava kehoa. Hyvä terveys alkaa huolehtimalla itsestään, nauramalla paljon ja nauttimalla elämästä! Ja se on juuri sitä, mitä haluan tarjota kaikille Nurme-tuotteiden kautta”.

Marit Tiits,
Nurmen perustaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.