TILAPÄISESTI LOPPU

NURME Sweet Almond Oil Manteliöljy 100ml

Nurme tuotemerkki logo

14,71 

Manteliöljy

Kaikille iho-ja hiustyypeille

Pakkauskoko: 100ml

NURME Sweet Almond Oil Manteliöljy on erittäin monikäyttöinen tuote, joka hoitaa tehokkaasti kaikkia ihotyyppejä!

NURME Sweet Almond Oil Manteliöljy palauttaa iholle sen luontaisen tasapainon ja kosteuttaa ihoa sekä lievittää ja estää ihoärsytystä. Hoitaa ja elvyttää kaikkia ihotyyppejä. Imeytyy hyvin ihoon eikä tuki ihohuokosia. Sopii hyvin myös hierontaan ja vauvahierontaan. Voidaan käyttää myös aromaterapeuttisten hierontaöljyjen pohjaöljynä.

100 % Manteliöljy

Vegaaninen

Muita käyttökohteita:

  • Herkän ihon puhdistamiseen ja kosteuttamiseen
  • Iho-ongelmien, kuten ihottuman, aknen, rasvoittuvan ihon ja mustapäiden hoitoon
  • Auttaa ihoa säilyttämään nuorekkaan hehkun
  • Raskausarpiin
  • Hiuksien ja päänahan hyvinvoinnin edistämiseksi

Manteliöljy tekee hiuksista välittömästi kirkkaammat ja kiiltävämmät. Siitä on apua myös hilseilevälle päänahalle.

Sopii myös Curly Girl Methodin mukaiseen hiustenhoitoon.

Käyttöohje:

Levitä manteliöljyä halutulle alueelle aina tarvittaessa.

Hiuksille ja päänahalle:

Manteliöljyä voi käyttää hiuksiin ja päänahkaan naamion tavoin, tai levittää pieni määrä hiusten latvoille suihkun jälkeen. Sitä voi käyttää myös tavallisen hoitoaineen tapaan, jolloin sen annetaan vaikuttaa pestyjen hiusten latvoissa muutama min, jonka jälkeen se huuhdellaan vedellä pois.

INCI / Ainesosat:

Prunus Amygdalis Dulcis (Sweet Almond) Oil

 

 

Valmistettu Virossa.

 

Nurme saippuat

Käsintehdyt Nurme saippuat koostuvat 100 % luonnollisista aineista ja ne valmistetaan Virossa kylmäpuristustekniikalla.  Nurme tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita.

Saippuan tekoon tarvitaan öljyjä, lipeää ja nesteitä. Nurmen saippuoissa käytetään vain kasviöljyjä ja -rasvoja. Jotkin niistä ovat kiinteitä (kookosvoi, kookosöljy ja palmuöljy) ja jotkut nestemäisiä (esim. oliivi- ja auringonkukkaöljy). Kolmantena osana, nesteenä, käytetään joko vettä, vuohenmaitoa tai yrttiteetä, saippuasta riippuen.Käsintehdyt Nurme saippuat tehdään kylmämenetelmällä. Siinä yhdistetään sulatettu rasva tai öljy lipeäseoksen kanssa, sekoitetaan ja lisätään eteeriset öljyt ja yrtit. Tämän jälkeen seos kaadetaan puisiin muotteihin ja annetaan levätä päivästä kahteen. Kun seos on kiinteytynyt, saippua leikataan, minkä jälkeen saippua kypsyy vielä kuukaudesta kahteen kuukauteen tehtaan hyllyillä. Tänä aikana saippuan pH-arvo tasaantuu, saippua kovettuu ja muuttuu ihoystävälliseksi.

Nurme on pieni virolainen perheyritys, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa huolellisesti valikoiduista luonnollisista ainesosista. Nurme-tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon virolaisia raaka-aineita, kuten kukkia ja kasveja sekä kallisarvoisia öljykasveja. Puhtaus on Nurme -tuotteissa avainasemassa ja laadukkaat ja tarkkaan valikoidut raaka-aineet eivät sisällä mitään ylimääräistä.

Nurme

“Niityllä (“nurm” viroksi) on erityinen paikka sydämessäni. Se on taianomainen maa lapsuudestani. Se on paikka, joka on aina tuonut minulle iloa, ollut täynnä yllätyksiä ja tarjonnut lohtua tarvittaessa. Joka vuosi niitty oli täynnä kukkia ja joka vuosi kukat olivat hieman erilaisia.

Vielä nykyäänkin niitty symboloi minulle rauhaa. Se kuvaa koskematonta luontoa, muuttumatonta taivasta ja suloista kukkien tuoksuista ilmaa. Niitty on paikka, jossa voi kerätä voimia ja rentoutua – jotta voit saada uuden alun täynnä uutta voimaa ja energiaa.

Nurmen arvot ovat fyysistä ja henkistä tyytyväisyyttä sekä elämistä sopusoinnussa luonnon kanssa. Uskomme, että voidaksemme elää onnellista ja aktiivista elämää, on kuunneltava kehoa. Hyvä terveys alkaa huolehtimalla itsestään, nauramalla paljon ja nauttimalla elämästä! Ja se on juuri sitä, mitä haluan tarjota kaikille Nurme-tuotteiden kautta”.

Marit Tiits,
Nurmen perustaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.