TILAPÄISESTI LOPPU

PureBeauty Arganöljy 100ml

pure beauty logo

25,92 

Luomulaatuinen Premium Argan öljy

Sopii kaikille ihotyypeille

Pakkauskoko: 100ml

PureBeauty Arganöljy kerätään käsin ja se on luomulaatuista. Puhtaan Arganöljyn ominaistuoksu on pähkinäisen mieto.

Pure=Beauty Arganöljy

  • Vegaaninen
  • Kylmäpuristettu
  • Premium
  • Luomu

Yksi maailman ravitsevimmista öljyistä saadaan Arganpuun pähkinöistä. Arganöljy sisältää huikean määrän E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka uudistavat ja korjaavat ihoa sekä hidastavat ihon vanhenemista.

Pure=Beauty Premium Luomu Arganöljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon. Korjaavan vaikutuksensa ansiosta öljyllä voi haalentaa ja ennaltaehkäistä myös esimerkiksi raskausarpien syntyä. Öljyä voi käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuslatvoille.

Vinkki: Hiustenlatvoihin riittää hyvin pieni määrä tuotetta. Jos haluat hiuksillesi tehohoidon, laita öljyä runsaammin, sido pitkät hiukset löysälle letille ja anna vaikuttaa yön yli. Aamulla pese hiukset normaalisti.

Arganpuu (Argania Spinosa), myös kutsutaan “elämän puuksi”, kasvaa hyvin harvoissa paikoissa maailmassa. Ehkäpä paras mahdollinen ilmasto ja maaperä arganpuulle löytyy Tamanarin alueelta Marokosta, jossa Pure=Beauty arganöljyssä käytetyt luomu arganpähkinät kasvavat. Luomuviljelyä kontrolloivat sekä kansainvälinen sertifioija Ecocert, että Marokon luomutuotannosta vastaavat viranomaiset.

Arganpuu tuottaa pähkinöitä ja arganöljy puristetaan arganpähkinöiden sisällä olevista siemenistä. Paikalliset kutsuvat arganöljyä “nestemäiseksi kullaksi” johtuen sen hyödyistä niin ulkoisessa kuin sisäisessäkin käytössä.

Arganöljyn Hyödyt Ihonhoidossa

Arganöljyn käytöllä ihonhoidossa on Pohjois-Afrikassa pitkät perinteet ja nyt viimeisten 10 vuoden aikana, arganöljystä on tullut erittäin suosittua myös USA:ssa ja Euroopassa. Arganöljy sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuksiin. Öljyä voidaan laittaa suoraan iholle tai sitä voidaan sekoittaa hoitoaineeseen tai kasvoveteen tehostamaan näiden vaikutuksia.

Arganöjyn korkea antioksidanttipitoisuus auttaa vähentämään ilmansaasteiden UV-säteilyn negatiivisia vaikutuksia. E-vitamiini ja välttämättömät rasvahapot auttavat vähentämään vapaiden radikaalien vaikutuksia ihosoluissa ja samaan aikaan ne tekevät ihosta vahvemman ja elastisemman. Luomu arganöljy on erityisen tehokas kuivalle ja kypsälle iholle. Luomu arganöljyä on myös käytetty helpottamaan auringon polttamaa ihoa, arpia ja aknea.

PureBeauty Arganöljy ja tuotantovaiheet

Pure Beauty Arganöljyn sisältämät arganpuun hedelmät kerätään käsin puista heinä-elokuussa, jolloin hedelmät ovat kypsiä (kelta-oranssi väri) ja jolloin niiden ravintoarvot ovat korkeimmillaan. Koneellista keräämistä ei käytetä, koska on erittäin tärkeää kerätä ainoastaan hyvälaatuiset hedelmät, korkealaatuisimman arganöljyn valmistamiseksi. Käsin kerääminen on myös kestävämpi tapa arganpuiden uudistumisen varmistamiseksi. Itsekseen maahan pudonneita hedelmiä ei käytetä öljyn valmistukseen.

Keräämisen jälkeen hedelmäliha poistetaan ja pähkinöiden annetaan kuivua auringossa noin kaksi kuukautta. Kuivaamisen jälkeen pähkinät voidaan viimein halkaista ja ottaa talteen arvokkaat siemenet pähkinöiden sisältä.

Pähkinät halkaistaan perinteisillä kivityökaluilla. Tässäkään vaiheessa ei käytetä koneita, koska koneet eivät tunnista huonolaatuista siementä hyvälaatuisesta ja toisaalta koneet myös väistämättä hajoittavat pähkinät ja siemenet pieniksi paloiksi. Siementen hajoaminen nopeuttaa hapettumisprosessia huomattavasti ja tämä johtaa heikkolaatuiseen öljyyn. Arganpähkinän siemenet kuljetetaan halkaisun jälkeen välittömästi puristettavaksi. Näin varmistetaan etteivät siementen hapettumisprosessi ehdi käynnistymään (tällä olisi negatiivinen vaikutus öljyn laatuun).

Seuraavassa vaiheessa, siemenet kylmäpuristetaan (first cold-pressing) käyttämällä korkealaatuisia koneita. Lämpötila ei missään vaiheessa ylitä +36 astetta kylmäpuristuksen aikana. Käytetyt tuotantotilat ovat Ecocert luomusertifiointijärjestön hyväksymät ja valvomat. Kylmäpuristuksen jälkeen öljy vielä suodatetaan neljä kertaa käyttämällä luomustandardien mukaisia suodattimia. Suodatus poistaa luonnollisia epäpuhtauksia, joita öljyyn on saattanut puristuksen yhdeydessä jäädä.

Pure Beauty Arganöljyssä ei käytetä aktiivihiilisuodatusta arganöljyn ominaistuoksun poistamiseen, koska aktiivihiilisuodatus saattaa heikentää arganöljyn ihonhoidollisten ominaisuuksien tehoa.

Viimeisessä vaiheessa luomu arganöljy kuljetetaan mahdollisimman pian kylmäpuristuksen jälkeen Helsigissä sijaitseviin puhtaisiin ja moderneihin tuotantotiloihin pullotettavaksi ja pakattavaksi. Nopealla toimituksella jälleen kerran varmistetaan lopputuotteen tuoreus ja korkea laatu.

PureBeauty Arganöljy pullotetaan korkealuokkaisiin tumman ruskeisiin pulloihin, jotta arganöljyn kallisarvoiset ihonhoito-ominaisuudet  säilyisivät optimaalisesti.

Käyttöohje:

PureBeauty Arganöljy on monikäyttöinen tuote, ja sitä voidaan käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuslatvoille. Lisää tippa lempi päivä- tai yövoiteen joukkoon antamaan iholle tehohoitoa!

INCI / Ainesosat:

Argania Spinosa Kernel Oil* , Tocopherol

* luomu

Pullotettu ja pakattu Suomessa. Öljyn Alkuperämaa: Marokko

Vegaaninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.