TILAPÄISESTI LOPPU

Veg-Up Professional Small Allover Meikkisivellin Nro. 058

veg-up tuotemerkki logo

15,20 

  • Veg-Up Professional Meikkisivellin Nro. 058
  • Ammattilaistasoinen, pieni Meikkisivellin
  • Vegaaninen, Hypoallergeeninen

Pakkauskoko: 1 kpl Meikkisivellin

Veg-Up Professional Small Allover Meikkisivellin Nro. 058 – Ammattilaistasoinen, pieni Meikkisivellin

  • Tarkka sivellin, Täydellinen Peitevoiteiden levitykseen & Highlight- ja Contour meikkiin
  • 100% Vegaaninen
  • Hypoallergeeninen
  • Soveltuu hyvin myös ammattikäyttöön

Veg-Up Professional Small Allover Meikkisivellin soveltuu erinomaisesti meikkivoiteiden levitykseen sekä varjostuksiin ja korostuksiin.

Italialaisen Veg-Up Professional  Frida Hermosa-Linjan Meikkisiveltimet ovat laadukkaita, 100% vegaanisia, hypoallergeenisia ja soveltuvat hyvin myös ammattikäyttöön. Veg-Up Professional Siveltimissä on Elegantti, Ergonominen ja Käytännöllinen Muotoilu.

Veg-Up Professional Frida Hermosa-Linjan Meikkisiveltimet ovat valmistettu pehmeimmästä ja hienoimmasta synteettisestä Taklon harjaksesta ja meikkisiveltimien varsi osa on kestävää koivua. Korkealaatuinen ja hygieeninen Taklon kuitu on pehmeämpää, kuin luonnonsivellin, eikä se myöskään allergisoi. Laadukkaat Veg-Up Professional siveltimet ovat ammattilaisten suosiossa laadukkuuden, eettisyyden, kestävyyden, hypoallergeenisuuden, ergonomisuuden sekä ylellisen pehmeytensä ansiosta.

Meikkisiveltimen Puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan meikkisivellintä säännöllisesti hygienia syistä, ja jotta siveltimellä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos. Meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Sivellin kannattaa puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen ja jokaisen eri meikkituotteen välissä. Voit käyttää Siveltimen pesemiseen mietoa, hyvälaatuista luonnonmukaista Shampoota tai Marseille saippuaa ja lämmintä vettä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois pyyhkeellä ja jätä se lappeelleen kuivumaan.

 

 

Tämän laadukkaan meikkisarjan ihanilla tuotteilla loihdit upean meikin niin arkeen kuin juhlaan, ja mikä parasta, turvallisesti ja luontoa säästäen!

 

Maahantuoja / Markkinoija: Vitamina Ltd Oy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.