Usein kysytyt kysymykset

TILAAMINEN

Voit maksaa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Maksa myöhemmin joko 14-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin.

Voit tilata Vitaminasta Suomen lisäksi myös ulkomaille. Toimitamme useimpiin maihin. Mikäli tilauksen kanssa ulkomaille on ongelmia, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

Halutessasi voit tilata esim. työpaikan tai mökin osoitteeseen. Näin toimiessa paketti ohjautuu valitsemasi osoitetta lähimpänä olevaan noutopisteeseen tai kotiovelle.

TUOTTEET

Verkkokauppaamme valitut tuotteet ovat käyneet läpi tarkan seulan. Meille Vitaminassa on tärkeää, että tuotteita ei ole testattu eläimillä, INCI ei sisällä haitallisia synteettisiä ainesosia ja sen tulee koostua mahdollisimman laadukkaista ja ehdottoman turvallisista raaka-aineista. Arvostamme suuresti myös ekologisia valmistustapoja ja pakkausmateriaaleja. Pyrimme valitsemaan tuotteita, jotka kuormittavat mahdollisimman vähän luontoa. Mahdollisuuksien mukaan teemme valintoja myös sen perusteella, mistä tuotteet tulevat. Otamme huomioon myös korkeasta laadusta kertovat sertifikaatit, jotka todentavat tuotteen laatua ja ekologisuutta.

EDUT JA TARJOUKSET

Voit syöttää alennuskoodin ostoskorin kohdassa “Kupongin koodi”. Klikkaa vielä painiketta “Käytä kuponki” aktivoidaksesi alennuskoodin.

Tule mukaan seuraamaan Vitaminaa sosiaalisessa mediassa, Facebookissa ja Instagramissa! Tilaamalla Vitaminan uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin ja muita etuja.

EIKÖ ASIA RATKENNUT?

Ota yhteyttä Vitaminan asiakaspalveluun. Me autamme sinua!