TILAPÄISESTI LOPPU

PATCH Kookosöljy Bambu Eko Laastari 25kpl

patch tuotemerkki logo

7,99 

  • Patch Bambu Ekolaastari
  • Kookosöljy
  • Sopii erityisesti lapsille
  • Vegaaninen, Hypoallergeeninen, Parabeeniton, Muoviton, Silikoniton, Lateksiton
  • Biohajoava pakkaus

Pakkauskoko: sisältää 25 laastaria

PATCH Kookosöljy Bambu Eko Laastari on valmistettu sertifioidusta 100% orgaanisesta bambusta. Laastareissa on hypoallergeeninen liima (hypoallergenic pressure sensitive adhesive PSA), joka ei ärsytä ihoa ja on biohajoavaa. Hengittävä, pehmeä ja luonnonmukainen laastari hoitaa rikkoutunutta ihoa hellävaraisesti. Pakkauksen värit ovat luonnollisia. Myös pakkausmateriaalit ovat kompostoituvia, Patch-Laastareiden putkilopakkaus on valmistettu kierrätetystä pahvista.

Suloiset pandalaastarit helpottavat jo itsessään nirhaumista aiheutuvaa mielipahaa.

Kookosöljy

Laastarin sisältämä kookosöljy hoitaa pieniä ihovaurioita kuten hiertymiä, haavoja ja mustelmia. PATCH Kookosöljy Bambu Eko Laastari on suunniteltu erityisesti lapsen ja vauvan herkälle iholle.

 

Laastarit on yksittäispakattu, joten niitä on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun, taskuun ja koulureppuun – Minne ikinä menetkin, Patch-Laastarit kulkevat kätevästi mukana.

Patch-laastarit ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuote on kehitelty Australiassa.

Bambu-kuitu tunnetaan luonnollisesti antibakteerisena, joten se on luonnollisesti paras laastarimateriaali!

Patcheja on saatavana neljää erilaista: kookosöljy, aloe vera, aktiivihiili ja natural. Laastarin sisältämät luonnolliset aineosat hoitavat niin pieniä haavoja kuin hyttysenpistoksia ja pieniä palovammojakin.

Laastarin Koko : n. 7 x 2 cm

Pakkaus sisältää 25 laastaria.

Käyttöohje:

Puhdista ja kuivaa laastaroitava kohta ihosta ja kiinnitä Patch-laastari laastari haluttuun paikkaan. Vaihda laastarit säännöllisesti, jotta paraneminen nopeutuu.

 

Valitsemalla Patch-Laastarin, vältät tarpeettomia, synteettisiä materiaaleja, silikoneja, lateksia, mineraaliöljyjä ja valkaisuaineita.

 

 

PATCH

PATCH Bambu Eko Laastari on valmistettu sertifioidusta 100% orgaanisesta bambusta. Muoviton, Biohajoava bambu laastari on ympäristöystävällinen. Laastareissa on hypoallergeeninen biohajoava liima (hypoallergenic pressure sensitive adhesive PSA), joka ei ärsytä ihoa. Hengittävä, pehmeä ja luonnonmukainen laastari hoitaa rikkoutunutta ihoa hellävaraisesti.

Pakkauksen värit ovat luonnollisia. Myös pakkausmateriaalit ovat kompostoituvia, Patch-Laastareiden putkilopakkaus on valmistettu kierrätetystä pahvista.Laastarit on yksittäispakattu, joten niitä on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun, taskuun ja koulureppuun – Minne ikinä menetkin, Patch-Laastarit kulkevat kätevästi mukana. Patch-laastarit ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuote on kehitelty Australiassa.
Bambu-kuitu tunnetaan luonnollisesti antibakteerisena, joten se on luonnollisesti paras laastarimateriaali!
Patcheja on saatavana neljää erilaista: kookosöljy, aloe vera, aktiivihiili ja natural. Laastarin sisältämät luonnonmukaiset ainesosat hoitavat haavoja, hyttysenpistoksia ja voit suojata myös pientä palovammaa muovittoman laastarin avulla! Valitsemalla Patch-Laastarin, vältät tarpeettomia, synteettisiä materiaaleja, silikoneja, lateksia, mineraaliöljyjä ja valkaisuaineita.

PATCH Laastari pitää huolta haavoistasi ja luonnosta. Kokeile ja ihastu, ja vähennä samalla maapallon muovikuormaa!

 

EAN: 9351347000095 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.