TILAPÄISESTI LOPPU

Avril Organic Arganöljy 100ml

avril organic tuotemerkki logo

21,33 

Ecocert, Vegan, Cruelty free

100% Arganöljy

Pakkauskoko: 100ml Suihkupullo

Avril Organic Arganöljy on Marokon kauneusöljy, joka hoitaa ja auttaa taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan!

Avril Organic Arganöljy on oikea kauneusöljy! Sertifioitu 100% luomuöljy uudelleenrakentaa ihoa, ja auttaa taistelussa ihon ikääntymistä vastaan. Uudistavista ominaisuuksista hyötyy myös arpinen iho ja kuivaa ihoa Arganöljy kosteuttaa tehokkaasti. Kylmäpuristettu arganöljy sopii hyvin kasvoille, vartalolle, kynsille ja hiuksille käytettäväksi! Monikäyttöinen tehoöljy!

Käyttöohje:

Kasvoille: Levitä yötä vasten muutama tippa arganöljyä hellästi pyöritellen kasvoille ja kaulalle. Kun heräät, kasvojesi rypyt ovat pehmentyneet ja siloittuneet!

Hiuksille: Levitä öljyä hiuksiin illalla, kääri hiukset pyyhkeeseen tyynyliinasi suojaamiseksi, ja anna öljyn vaikuttaa yön yli. Seuraavana aamuna, pese hiukset vaahdottamalla kahdesti. Hiuksistasi tulee superpehmeät!

Kynsille: Levitä öljyä kuiville kynsinauhoille päivittäin ja nauti hyvinvoivista kynsinauhoista.

Huomioi, että kasviperäiset öljyt ovat luonnollisia tuotteita, joten niiden väri ja haju voivat vaihdella hieman. Tämä ei vaikuta tuotteen laatuun!

INCI / Ainesosat:

Argania spinosa (argan) kernel oil*. *Luonnonmukaisesti tuotettu

 

100% Ainesosista luonnollista alkuperää

100% Ainesosista Luonnonmukaisesti tuotettu (=Luomu ainesosat)

Sertifikaatit:

Ecocert, Vegan, Cruelty free

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.