TILAPÄISESTI LOPPU

Avril Organic Avokadoöljy 100ml

avril organic tuotemerkki logo

16,14 

Ecocert, Vegan, Cruelty free

100% Avokadoöljy

Pakkauskoko: 100ml Suihkupullo

Avril Organic Avokadoöljy on ansainnut paikkansa monen luottotuotteena, sillä se ravitsee ja suojaa ihoa tehokkaasti!

Avril Organic Avokadoöljy sisältää terveellisiä avokadoja. Avokadot ovat terveyden lisäksi myös hyödyllisiä iholle, sillä ne ravitsevat ja suojaavat ihoa tehokkaasti. Avrilin avokadoöljystä tulee pian luottotuotteesi! Kylmäpuristettu avokadoöljy sopii hyvin kasvoille, vartalolle, kynsille ja hiuksille käytettäväksi! Avokadoöljy sopii hyvin kaikille iho- ja hiustyypeille, mutta erityisesti kuiva ja ikäätyvä iho hyötyvät sen kosteuttavista ja ikääntymistä hillitsevistä ominaisuuksista.

Käyttöohje:

Kasvoille: Käytä avokadoöljyä seerumin tavoin kosteusvoiteen alla. Levitä 1-2 tippaa avokadoöljyä kasvoille. Näin saat helposti boostia kasvojenhoitorutiiniisi!

Vartalolle: Hiero avokadoöljyä vartalollesi saavuttaaksesi pehmeän ihon (tai pyydä ystävääsi hieromaan sinua!). Rentous tulee kaupan päälle!

Hiuksille: Käytä tehohoidon tavoin; Levitä hiuksille ja anna vaikuttaa 10-25min ja huuhtele huolellisesti. Pese hiukset ainakin kaksi kertaa shampoolla öljyhoidon jälkeen.

Avokadoöljyä voit käyttää myös ihon puhdistukseen ja meikin poistoon.

Huomioi, että kasviperäiset öljyt ovat luonnollisia tuotteita, joten niiden väri ja haju voivat vaihdella hieman. Tämä ei vaikuta tuotteen laatuun!

INCI / Ainesosat:

Persea gratissima (avocado) oil*. *Luonnonmukaisesti tuotettu

 

100% Ainesosista luonnollista alkuperää

100% Ainesosista Luonnonmukaisesti tuotettu (=Luomu ainesosat)

Sertifikaatit:

Ecocert, Vegan, Cruelty free

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.