TILAPÄISESTI LOPPU

Avril Organic Kynsilakanpoistoaine 200 ml

avril organic tuotemerkki logo

5,94 

Asetoniton
Parabeeniton
Vegaaninen

Pakkauskoko: 200ml

Avril Organic Kynsilakanpoistoaine poistaa nopeasti ja tehokkaasti kynsilakan!

Avril Organic Kynsilakanpoistoaine toimii kauniin manikyyrin lähtökohtana. Liuottaa hetkessä kynsilakan pois ja voit jälleen maalata kyntesi kauniiksi – vain mielikuvitus on rajana! Ei sisällä asetonia.

  • Asetoniton
  • Parabeeniton
  • Vegaaninen

Käyttöohje:

Paina vanulappu pullon suulle tiivisti ja käännä Avril Organic Kynsilakanpoistoaine pulloa varovasti, niin että vanulappu kostuu kynsilakanpoistoaineesta. Aseta vanulappu kynnen päälle paina ja odota muutama sekunti antaen kynsilakan liueta puhdistusaineeseen ja pyyhi ylöspäin suuntautuvin vedoin kynsilakka pois kynneltä.

Vinkki; Lakatut kynnet saa kauemmin säilymään hyvänä, kun ennen kynsien lakkausta puhdistaa kynsien pinnat kynsilakanpoitoaineella.

INCI / Ainesosat:

Alcohol, ethyl lactate, aqua, parfum, ricinus communis seed oil*, prunus amygdalus dulcis oil*

*Luomuviljelty ainesosa

 

100% Ainesosista luonnollista alkuperää

59% Ainesosista Luonnonmukaisesti tuotettu (=Luomu ainesosat)

 

 

Valmistettu Ranskassa.

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

 

 

EAN: 3662217008179 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.