TILAPÄISESTI LOPPU

Avril Organic Meikkisieni

avril organic tuotemerkki logo

5,72 

Vegaaninen

1 kpl Meikkisieni

Avril Organic meikkisieni on täydellinen esimerkiksi meikkivoiteen levittämiseen!

Avril Organic Meikkisieni on täydellinen meikkivoiteiden, peiteaineiden primerin tai vaikkapa kasvovoiteiden tai naamioiden levittämiseen! Myös nestemäinen poskipuna levittyy kauniisti Avril Meikkisienen avulla. Valmistettu eettisesti 100% luonnollisesta latexista. Luonnollinen latex saadaan parakautsupuusta (kumipuu).

Käyttöohje:

Meikkisientä voi käyttää joko kuivana tai kosteana. Pehmeä Meikkisieni on erinomainen meikkivoiteen levittämiseen, mutta voit käyttää sitä mainiosti myös nestemäisen poskipunan, peiteaineiden, kasvovoiteiden ja naamioiden levittämiseen. Annostele meikkivoidetta sopiva määrä kämmenselällesi, tai suoraan kasvoille “laikuiksi”. Tämän jälkeen voit hyvödyntää meikkisientä meikin levittämiseen.

Jos haluat mahdollisimman kuulaan ja luonnollisen meikkipohjan, levitä meikkivoide sienellä sivellen iholle. Lopuksi voit vielä töpötellä meikkivoidetta kohtiin, joihin mahdollisesti haluat enemmän peittävyyttä. Jos taas haluat kauttaaltaan peittävämmän lopputuloksen, kannattaa meikkivoide levittää töpöttelevällä tekniikalla koko kasvojen iholle.

Vinkki;

Kokeile kastella sieni lämpimällä vedellä. Puristele sitten huolellisesti kuivaksi ja purista vielä muutaman kerran pyyhkeeseen ylimääräinen kosteus pois. Tällöin sieni ei ime itseensä niin paljon kosmetiikkaa, joten esimerkiksi meikkivoide ei mene hukkaan.

INCI / Ainesosat:

100% luonnollinen latex (kumipuu)

Sertifikaatit:

Vegan

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

 

 

EAN: 3662217005895 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.