TILAPÄISESTI LOPPU

Avril Organic Laventelivesi 200ml

avril organic tuotemerkki logo

11,41 

Ecocert, Vegan, Cruelty free

Pakkauskoko: 200ml Suihkepullo

Avril Organic Laventelivesi rauhoittaa mielesi ja kirkastaa ihosi!

Avril Organic Laventelivesi kosteuttaa, puhdistaa ja pehmentää ihoa, siis täydellinen kasvovesi! Liftaava, elvyttävä, kirkastaa ihon väriä, sekä tukee ihon uudistumista. Laventeli torjuu ryppyjen muodostumista ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Rauhoittaa ja vähentää ihoärsytyksiä kasvoilla. Laventelivesi on erityisen mainio käytettäväksi iltaisin, sillä tuoksu rauhoittaa mieltä ja valmistelee sitä kautta kehoasi nukkumaan menemiselle. Riitoisa 200ml:n pakkaus. Kaikille ihotyypeille. Sopii myös vegaaneille.

Käyttöohje:

Aloita puhdistamalla kasvot tuttuun tapaasi. Suihkauta laventelivettä suoraan puhtaille kasvoille tai  käytä vanulappua laventeliveden levittämiseksi. Kasvoveden voi levittää kasvoille myös sormin tuputtelemalla. Aistikas Laventelin tuoksu rauhoittaa mielesi valmiiksi nukkumaan menoa varten. Levitä kasvoveden jälkeen ihollesi sopiva kosteusvoide kasvoillesi yöksi.

INCI / Ainesosat:

Lavandula angustifolia flower water*, aqua, sodium benzoate, potassium sorbate.

*Luonnonmukaisesti tuotettu

 

99% Ainesosista luonnollista alkuperää

99% Ainesosista Luonnonmukaisesti tuotettu (=Luomu ainesosat)

Sertifikaatit:

Ecocert, Vegan, Cruelty free

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.