TILAPÄISESTI LOPPU

Avril Organic Ruiskaunokkivesi 200ml

avril organic tuotemerkki logo

11,41 

Ecocert, Vegan, Cruelty free

Kasvovesi kaikille ihotyypeille, Erityisen hyvä rauhoittamaan väsynyttä, turvonnutta ja ärsyyntynyttä ihoa.

Pakkauskoko: 200ml suihkupullo

Avril Organic Ruiskaunokkivesi tuo ihollesi hehkua ja virkistää!

Avril Organic Ruiskaunokkivesi boostaa ihon luonnollista hehkua! Avaa tukkiutuneita ihohuokosia, rauhoittaa ja kirkastaa. Helpottaa kutinaa ja punoitusta. Ruiskaunokkivesi on paras ystäväsi ihonhoitorutiinissasi. Ruiskaunokkivesi sopii  erityisen hyvin rauhoittamaan väsynyttä, turvonnutta ja ärsyyntynyttä ihoa.

Käyttöohje:

Käytä Ruiskaunokkivettä kasvoveden tapaan, eli suihkauta ruiskaunokkivettä puhdistetuille kasvojen iholle. Tehostaaksesi imeytymistä, voit taputella sormin Ruiskaunokkiveden kasvoillesi. Halutessasi voit käyttää myös vanulappua Ruiskaunokkiveden levitykseen. Ruiskaunokkivettä voit käyttää myös pitkin päivää kasvoillesi, kun kaipaat virkistystä. Älä huuhtele pois – ihosi imee itseensä kaikki ruiskaunokin hyödyt. Jos kaipaat ekstravirkistystä, laita ruiskaunokkivesi yöksi jääkaappiin.

INCI / Ainesosat:

Centaurea cyanus flower water*, aqua, benzyl alcohol, dehydroacetic acid.

*Luomutuotetut ainesosat.

99% Ainesosista luonnollista alkuperää

99% Ainesosista Luonnonmukaisesti tuotettu (=Luomu ainesosat)

Sertifikaatit:

Ecocert, Vegan, Cruelty free

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.