TILAPÄISESTI LOPPU

Avril Organic Pestävä Kasvojenpuhdistustyyny

avril organic tuotemerkki logo

4,09 

Luomu puuvilla puhdistustyyny

Avril Organic Pestävä Kasvojenpuhdistustyyny on valmistettu luomu puuvillasta. Ei enää kertakäyttöisiä vanulappuja ja turhaa jätettä, pestävän kasvojenpesutyynyn voit käyttää uudelleen useita kertoja! Käytä Avril Kasvojenpuhdistustyynyä yhdessä päivittäisen ihonhoitotuotteesi kanssa ja poista tehokkaasti sekä hellävaraisesti kaikki meikki ja epäpuhtaudet kasvoilta. Avril Organic Pestävä Kasvojenpuhdistustyyny on pehmeä ja se sopii herkällekin iholle.

Käyttöohje:

Sopii käytettäväksi vanulapun tapaan minkä vain tuotteen kanssa. Pehmeämpi puoli tyynystä sopii puhdistusmaidon tai -öljyn kanssa, fleece puoli miselliveden ja kasvoveden kanssa käytettäväksi. Käytön jälkeen huuhtele tyynystä pahin lika lämpimällä vedellä ja pese pyykinpesukoneessa pesupussissa 40-60 asteessa. Voi kuivata kuivausrummussa.

 

Valmistettu: 100% organic cotton certified GOTS

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

EAN: 3662217007035 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.