TILAPÄISESTI LOPPU

INIKA Organic Vegan Defining Angle Brush Viistopäinen Meikkisivellin

inika organic tuotemerkki logo

24,99 

Inikan superpehmeä Vegaaninen Defining  Angle Brush Meikkisivellin Silmämeikkiin; rajauksiin ja luomivärisiveltimeksi.

OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

Tilaustuote; Arvioitu toimitusaika noin 9-14 päivää

Inikan Vegan Defining Angle Brush Viistopäinen Meikkisivellin tekee upean silmämeikin loihtimisen helpoksi! Viistopäisellä siveltimellä saat levitettyä silmien rajaukset ja mineraaliluomivärit ja muut luomivärit erittäin tarkasti juuri oikeisiin kohtiin, ja meikki levittyy tasaisesti ja tuntuu iholla ihanan pehmeältä. Ympäristöystävällistä Inikan Defining meikkisivellintä voit käyttää myös kulmakarvojen meikkaamisessa. Sivellin ei ärsytä silmiä ja on helppo- ja monikäyttöinen. Ajaton valinta meikkilaukkuun meikkauskaveriksi!

Käyttöohje:

Viistopäisellä siveltimellä saat levitettyä silmien rajaukset ja mineraaliluomivärit ja muut luomivärit erittäin tarkasti juuri oikeisiin kohtiin, ja meikki levittyy tasaisesti ja tuntuu iholla ihanan pehmeältä. Ympäristöystävällistä Inikan Defining meikkisivellintä voit käyttää myös kulmakarvojen meikkaamisessa. Viistolla harjaspäällä pystyt myös erittäin tarkkaan työskentelyyn.

Siveltimen puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan meikkisivellintä säännöllisesti, jotta sillä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos ja meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Sivellin kannattaa puhdistaa ainakin kaksi kertaa kuukaudessa miedolla, hyvälaatuisella luonnonmukaisella shampoolla ja lämpimällä vedellä ja jokaisen eri meikkituotteen välissä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois ja jätä se lappeelleen kuivumaan.

Ainesosat:

Kaikki Inika Organic harjat/meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä.

Sertifikaatit:

Certified Organic OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Mn-Brands Oy

 

EAN: 9553527010508 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.