INIKA Organic Blending Brush Meikkisivellin

inika organic tuotemerkki logo

25,51 

Osta 2+   Osta 3+   Osta 5+
    -5%           -7%         -10%

Inikan Vegaaninen meikkisivellin, joka soveltuu erittäin hyvin silmämeikin (luomivärien) levitykseen ja rajojen häivytykseen.

OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

Tilaustuote; Arvioitu toimitusaika noin 9-14 päivää

Ammattitasoinen Inika Vegan Blending Brush on superpehmeä ja helppokäyttöinen meikkisivellin, joka sopii meikin levitykseen ja häivytykseen. Voit lisätä koko silmäluomen alueelle luomiväriä tällä siveltimellä ja häivyttää kaikki rajat samalla. Voidaan käyttää myös poskipuniin, Contouring-meikkiin, aurinkopuutereihin ja korostusten tekemiseen. Meikkisiveltimen pää on pyöristetty ja pieni, joka mahdollistaa myös tarkan työskentelyn.

Käyttöohje:

Dippaa Inikan sivellintä valitsemaasi meikkituotteeseen ja taputtele ylimääräiset pois. Lisää meikkiä kevyin vedoin ja toista tarvittaessa halutessasi vahvemman lopputuloksen tai peittävyyden.

Siveltimen puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan meikkisivellintä säännöllisesti, jotta sillä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos ja meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Sivellin kannattaa puhdistaa ainakin kaksi kertaa kuukaudessa miedolla, hyvälaatuisella luonnonmukaisella shampoolla ja lämpimällä vedellä ja jokaisen eri meikkituotteen välissä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois ja jätä se lappeelleen kuivumaan.

Ainesosat:

Kaikki Inika Organic harjat/meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä.

Sertifikaatit:

Certified Organic OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Mn-Brands Oy

 

EAN: 9553527010492 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.