TILAPÄISESTI LOPPU

LittleLamb Bambu Kestovaippa (Sisävaippa) Koko 2

littlelamb tuotemerkki logo

13,50 

Kestovaippa (Sisävaippa)

KOKO 2

Pakkauskoko: 1 kpl Bambuvaippa

LittleLamb Bambu Kestovaippa on ihanan pehmeä ja hellä iholle!

LittleLamb Bambu Kestovaippa on ihanteellinen yövaippa, sillä bambu on erittäin imukykyinen ja luonnostaan antibakteerinen materiaali! Tätä vaippaa voi käyttää sekä päivä-että yövaippana. LittleLamb vaipat ovat hyvän suunnittelun tulosta, vaippa on kestävä ja istuva. Vaipassa on tarrakiinnitys. Kestovaippa on ympäristöystävällinen, taloudellinen ja ennen kaikkea ihoystävällinen!

Kestovaippojen käyttäminen muovivaippojen sijaan säästää rahaa, pienokaisen herkkää ihoa ja pienentää merkittävästi hiilijalanjälkeä.

Littlelamb Bambu tuotteilla on Öko-Tex-Sertifikaatti.

(Öko-Tex –standardi on kansainvälisesti valvottu tuoteturvallisuusmerkki tekstiili- ja vaatetusalan tuotteille. Öko-Tex-sertifioitu tuote ei sisällä haitta-aineita kuten torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.)

Vaippoja on 3 eri kokoa: (Tämä vaippa on koko 2.)

  • 1 Koko = Sopii 3kg – 9kg painoisille vauvoille. (Vastasyntynyt – 9 kk ikäinen)
  • 2 Koko = Sopii 9kg -17kg painoisille vauvoille. ( 7 kk ikäisestä eteenpäin –>. Tämä koko riittää useimmille, sillä usein lapsi oppii jo kuivaksi, ennen kuin kasvaa ulos 2 koon vaipasta.
  • 3 Koko = Tätä kokoa tarvitaan harvemmin, mutta sopii lapsille, jotka tarvitsevat isomman koon kuin 2. Vaippa riittää noin 16 kg painoiselle.

Käyttöohje:

Huolehdi Bambu-vaipasta näillä helpoilla ohjeilla:

  • Pesu 60 asteessa pesukoneessa
  • Voi antaa kuivata itsellään, tai sitten kuivata rumpukuivauksella. (Huom. Bambuvaipan loistavan imukyvyn ansiosta sillä kestää kauemmin kuivua, joten varalla kannattaa olla myös nopeammin kuivuvia puuvillavaippoja!)
  • Voit laittaa Bambu vaippaan esimerkiksi päiväunien ajaksi irrallisen Bambu tai Puuvilla Lisäimun.
  • Vaippa on sisävaippa, joten voit lisätä siihen päälle villahousut, tai kuorivaipan halutessasi.
  • Vaippojen kanssa EI SAA käyttää huuhteluaineita tai valkaisuaineita, sillä ne jäävät kangasmateriaaliin ja ne voivat heikentää vaipan imukykyä. (Voit käyttää sen sijaan hieman etikkaa tai teepuuöljyä pari tippaa.)
  • Voit laittaa huuhteluveteen mukaan hieman etikkaa tai muutama tippa teepuuöljyä, koska ne desinfioivat vaippapyykin ja pehmentävät vaippaa.

Ainesosat:

LittleLamb sisävaippa on Öko-Tex sertifioitu ja se on valmistettu laadukkaasta bambusta (Oeko-tex100 certified bamboo yarn). Vaipassa on muutama prosentti polyesteriä (jolla saadaan vaipalle lisää käyttöikää ja kestävyyttä.) (90 % Oeko-tex Bamboo, 10% Microfibre).

Sertifikaatit:

Öko-Tex Standardi 100

 

Maahantuoja/Markkinoija: Vitamina Ltd Oy

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.