TILAPÄISESTI LOPPU

The Environmental Toothbrush Bambu Hammasharja

4,96 

Osta 2+   Osta 3+   Osta 5+
    -5%           -7%         -10%

Poista

AUTA MEITÄ AUTTAMAAN MAAILMAA YKSI HAMMASHARJA KERRALLAAN! ❤

The Environmental Toothbrush Ekologinen Bambu Hammasharja

Vegaaninen

Pakkauskoko: 1kpl

Environmental Toothbrush Bambu Hammasharja – Palkittu ja Ekologinen!

Hammasharjan varsi on tehty bambusta, joten se on 100% Biohajoava ja ympäristön kannalta kestävä valinta! Bambun hämmästyttävän nopean kasvun ansiosta se ei myöskään vähennä maailman metsiä. Pakkaus on myös 100% Biohajoava. Bambu Hammasharja poistaa plakin ja puhdistaa hampaat tehokkaasti.

Joka päivä teemme satoja valintoja, joilla on vaikutuksia ympäristöömme. Joskus se on iso valinta, joskus niinkin pieni, kuin muovisen hammasharjan vaihtaminen ekologisesti kestävään Bambu hammasharjaan!

Kun jokainen suomalainen vaihtaa hammasharjan 3:n kuukauden välein, roskiin heitetään yhdessä vuodessa yli 20 000 000 muovihammasharjaa! Muoviroskan määrä pelkästään hammasharjoissa mitattuna on aivan valtava! Auta suojelemaan maailmaa ja sen meriä, ja vaihda hammasharjasi ekologisempaan vaihtoehtoon.

The Environmental Toothbrush kunnioittaa ympäristön maskottia, Kiinan Isopandaa logossaan. Tämä hammasharja on tehty pandoja kunnioittaen; vaikka pandat käyttävät bambua pääasiallisena ravinnonlähteenään, ne eivät pidä MOSO-Bambusta, jota hammasharjan valmistukseen on käytetty.

Environmental Toothbrush Bambu Hammasharja on yksinkertainen keksintö, mutta se pesee muut hammasharjat mennen tullen!

Bambu Hammasharjaa on kolmea erilaista:

  • Soft / Pehmeä harjaksinen
  • Medium / Keskikova
  • Lasten Pehmeä hammasharja (+4 ikävuodesta lähtien)

Environmental Toothbrush Bambu Hammasharja on useasti palkittu!

  • News.com.au Peoples Choice
  • Green Inventions Awards for 2009
  • Highly Commended / Green Lifestyle Awards 2012 & 2013.

Käyttöohje:

Käytä kuten normaalia hammasharjaa! Huuhtele hammasharja jokaisen käyttökerran jälkeen.

Hammasharja on suositeltavaa vaihtaa hygieniasyistä 3 kuukauden välein, joissakin tapauksissa kuukauden välein. (Hammasharja on erittäin kestävää materiaalia, ja testitulosten perusteella se kestää noin 8 kuukauden käyttöä- mutta tätä emme suosittele! 🙂 )

Hammasharjan varsi on tehty bambusta, joten se on 100% Biohajoava. Harjakset ovat tehty BPA-vapaasta polymeeristä. Kun hammasharjan käyttöikä lähestyy loppuaan, hammasharjan varsiosan voi heittää biojätteeseen tai kompostiin, koska se maatuu luonnollisesti noin 2-3 vuodessa ilman saastuttamista, mutta katkaise tätä ennen harjasosa pois, ja hävitä se kierrättämällä tai normaalin jätteen mukana.

Koska hammasharjaa on vain yhtä väriä, niin voit olla luova ja kirjoittaa tai kaivertaa hammasharjaan nimesi tai puumerkkisi, jotta oma hammasharja ei mene sekaisin perheenjäsenten kanssa! 🙂

Ainesosat:

Hammasharjan varsi on tehty lämpökäsitellystä MOSO bambusta ja se on 100% Biohajoava. Harjakset ovat tehty BPA-vapaasta polymeeristä (hygieniasyistä, kunnes löydetään luonnollinen materiaali, joka korvaisi synteettiset harjakset!).

Bambu on luonnostaan antibakteerinen, ja se on lisäksi lämpökäsiteltyä pinnasta, joten tämä auttaa pidentämään hammasharjan kestävyyttä ja tekee siitä luonnostaan sellaisen, ettei se ime vettä sisäänsä ja ehkäisee mikrobien (bakteerien ja homeiden) kasvua. Harjasten materiaali on myös bakteerien ja mikrobien kasvua ehkäisevää, joten sitä on turvallista käyttää ja harjakset ovat käytössä hyvin kestäviä. Bambu on maapallon nopeimmin kasvava heinäkasvi ja se on luonnostaan antibakteerista, eikä sen viljelyssä käytetä torjunta-aineita ja vettäkin se tarvitsee kasvaakseen vain minimaalisen vähän. Hammasharjan valmistukseen on käytetty bambua, joka on kasvanut noin kolme vuotta ennen sadonkorjuuta.

 

 

EAN: Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.