TILAPÄISESTI LOPPU

LOOFCO Bath Time Loofah Luffa Pesusieni

LoofCo-logo

8,68 

Luonnollinen ja Ekologinen

Luffa Pesusieni

Pakkauskoko: 1 kpl Sydämen muotoinen Luffasieni

LOOFCO Bath Time Loofah Luffa Pesusieni on oiva lisä pesuhetkiin! Sydämen muotoinen luffasieni puhdistaa ihon hellävaraisesti kuorien kuolleet ihosolut pois ihon pinnalta. Aito luonnontuote. Sieni pehmenee kastuessaan ja kovettuu kuivuessaan. Luonnollinen Luffa Pesusieni on myös kiva lahjaidea!

LOOFCO Bath Time Loofah Luffa Pesusieni:

 • Valmistettu käsin Egyptissä
 • Tehty Luffa kasvista (Pesusienikurkku)
 • Luonnollinen
 • Sydämen muotoinen
 • Perinteinen
 • Pesee ihon ihanan pehmeäksi
 • Luffan avulla kuorit ja vaahdotat kevyesti vartalon ihon
 • Luonnollisesta pesusienestä ei irtoa mikromuovia
 • Sopii vegaaneille ja vegetaristeille
 • Biohajoava ja kierrätettävä
 • ZeroWaste

Loofcon sydän luffasieni on valmistettu ympäristöystävällisestä luffa-kasvista, joka takaa luonnollisen ja puhtaan lopputuloksen. Luffan ominaisuuksiin kuuluu erinomainen veden sitomiskyky, joten kastettaessa veteen, märkä luffasieni turpoaa ja siitä kuoriutuu pehmeä ja joustava pesusieni. Jokainen Loofcon Luffasieni on valmistettu rakkaudella Egyptissä käsityönä käyttäen perinteisiä tekniikoita. Loofco huolehtii työntekijöiden riittävästä toimeentulosta, ja luffakasvi satoa sekä perinteisiä taitoja tuetaan ja vaalitaan.
Luffa valmistetaan kasvista nimeltään pesusienikurkku. Pesusienikurkku muodostaa vahvaa kasvikuitusolukkoa. Kun pesusienikurkku on kasvanut tarpeeki, kasvin hedelmä kuivataan ja siitä saadaan erinomainen, kestävä ja muoviton, ja ekologinen pesusieni vartalolle tai siivoukseen. Luffa pesusieni sopii hyvin palasaippuan kanssa vartalon pesemiseen.
Toisin kuin muovisista pesusienistä, luffa-sienestä ei lähde mikromuovia.
Kokeile käyttää ekologista Luffasientä myös keittiössä ja siivouksessa erilaisiin pesupuuhiin!

Käyttöohje:

Pese huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa.
1. Kasta Luffa kokonaan veteen
2. Anna luffasienelle hetki aikaa turvota vedessä
3. Kun luffasieni kastuu, se pehmenee
4. Käytä kuten tavallista pesusientä!
5. Käytön jälkeen puhdista luffa saippuasta ja jätä luffasieni ilmavasti kuivumaan. Luffa kovettuu kuivuessaan.

 

 

 

LOOFCO

LoofCo tuotteet valmistetaan taidokkaasti ja perinteisiä arvoja ja tapoja kunnioittaen käsityönä Sri Lankassa ja Egyptissä pienten valmistajien toimesta. Käyttämällä luonnollisia materiaaleja, kuten luffa pesusienikasvia ja kookospuuta, Loofco tarjoaa luonnollisen ja tehokkaan vaihtoehdon muovisille tuotteille. Uniikki kokoelma biohajoavia ja kierrätettäviä tuotteita vartalonhoitoon, kodinhoitoon ja siivoukseen.
Loofco huolehtii työntekijöiden riittävästä toimeentulosta, ja kasvisatoa sekä perinteisiä taitoja tuetaan ja vaalitaan. Loofcon tuotteet ovat reilunkaupan mukaisia, luonnonmukaisesti kasvatettuja sekä pakattu kierrätettäviin pakkausmateriaaleihin ympäristö ja luonto huomioon ottaen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.