TILAPÄISESTI LOPPU

Veg-Up Professional Duo Brow Brush Meikkisivellin Nro. 099

veg-up tuotemerkki logo

30,39 

  • Veg-Up Professional Meikkisivellin Nro. 099
  • Ammattilaistasoinen Meikkisivellin
  • Vegaaninen, Hypoallergeeninen

Pakkauskoko: 1 kpl Meikkisivellin

Veg-Up Professional Duo Brow Brush Meikkisivellin Nro. 099 – Ammattilaistasoinen Meikkisivellin

  • Ihanteellinen Sivellin kulmakarvojen muotoiluun ja meikkaamiseen!
  • Käytännöllinen, pehmeäharjaksinen Meikkisivellin. Siveltimen muoto mahdollistaa myös tarkemman työskentelyn
  • Kaksiosaisen Kulmakarva Siveltimen avulla saat luonnollisen näköiset, kauniisti muotoillut kulmat
  • 100% Vegaaninen
  • Hypoallergeeninen
  • Soveltuu myös ammattikäyttöön

Veg-Up Professional Duo Brow Brush Meikkisivellin soveltuu erinomaisesti tarkkaan kulmakarvojen muotoiluun.

Italialaisen Veg-Up Professional  Frida Hermosa-Linjan Meikkisiveltimet ovat laadukkaita, 100% vegaanisia, hypoallergeenisia ja soveltuvat ammattikäyttöön. Veg-Up Professional Siveltimissä on Elegantti, Ergonominen ja Käytännöllinen Muotoilu.

Veg-Up Professional Frida Hermosa-Linjan Meikkisiveltimet ovat valmistettu pehmeimmästä ja hienoimmasta synteettisestä Taklon harjaksesta ja meikkisiveltimien varsi osa on kestävää koivua. Korkealaatuinen ja hygieeninen Taklon kuitu on pehmeämpää, kuin luonnonsivellin, eikä se myöskään allergisoi. Laadukkaat Veg-Up Professional siveltimet ovat ammattilaisten suosiossa laadukkuuden, eettisyyden, kestävyyden, hypoallergeenisuuden, ergonomisuuden sekä ylellisen pehmeytensä ansiosta.

Meikkisiveltimen Puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan meikkisivellintä säännöllisesti hygienia syistä, ja jotta siveltimellä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos. Meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Sivellin kannattaa puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen ja jokaisen eri meikkituotteen välissä. Voit käyttää Siveltimen pesemiseen mietoa, hyvälaatuista luonnonmukaista Shampoota tai Marseille saippuaa ja lämmintä vettä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois pyyhkeellä ja jätä se lappeelleen kuivumaan.

 

Tämän laadukkaan meikkisarjan ihanilla tuotteilla loihdit upean meikin niin arkeen kuin juhlaan, ja mikä parasta, turvallisesti ja luontoa säästäen!

 

Veg-Up Make-Up täyttää tarpeet ja vaatimukset, joita Luonnonkosmetiikalta ja Meikiltä odotetaan. Luonnollisten ja luomu ainesosien sekoitus, värien runsaspigmenttisyys sekä ihoa hellivä koostumus ja meikkien levittyvyys ja kestokyky ovat ominaisuuksia, jotka mahdollistavat tuotteiden soveltuvuuden myös ammattilaiskäyttöön.

Veg-Up Meikit sisältävät Laminaria-Merilevää, joka suojaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Ruusujuuri (Rhodiola Rosea) on yksi meikkituotteiden pääraaka-aineista, koska sillä on merkittävät vaikutukset ihoon; Ruusunjuuri suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta muutoksilta, ilmaston saasteilta ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Ruusunjuuri tuo meikkiin myös luonnollisen, mutta yllättävän peittävän vaikutuksen. Ruusujuuri on myös tehokas antioksidantti.

 

 

Maahantuoja / Markkinoija: Vitamina Ltd Oy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.