TILAPÄISESTI LOPPU

INIKA Organic Blush Brush Meikkisivellin

inika organic tuotemerkki logo

34,51 

Inikan Vegaaninen meikkisivellin, joka soveltuu erittäin hyvin poskipunien ja aurinkopuuterien levitykseen. Käytä myös meikkivoiteiden levityksessä!

OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

Tilaustuote; Arvioitu toimitusaika noin 9-14 päivää

Ammattitasoinen Inika Vegan Blush Brush on superpehmeä ja helppokäyttöinen meikkisivellin, joka sopii erityisesti poskipunien ja  aurinkopuuterien levitykseen. Kokeile myös Contouringmeikkiin ja meikkivoiteiden levitykseen! Pyöreäpäinen sivellin soveltuu myös mineraalimeikille. Todella monikäyttöinen!

Käyttöohje:

Käytä yhdessä Inikan Mineral Blushin tai Bronzerin kanssa antaaksesi poskille luonnollista, kaunista hehkua. Voit myös levittää Inikan Baked Mineral Illuminisoria tällä siveltimellä korostaaksesi kasvojen piirteitäsi. Dippaa Inikan sivellintä valitsemaasi meikkituotteeseen ja taputtele ylimääräiset pois. Lisää meikkiä kevyin, pyörivin vedoin ja toista tarvittaessa halutessasi vahvemman lopputuloksen tai peittävyyden. Lisää tällä siveltimellä korostustuotteet, poskipunat, aurinkopuuterit ja meikkivoiteet!

Siveltimen puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan meikkisivellintä säännöllisesti, jotta sillä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos ja meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Sivellin kannattaa puhdistaa ainakin kaksi kertaa kuukaudessa miedolla, hyvälaatuisella luonnonmukaisella shampoolla ja lämpimällä vedellä ja jokaisen eri meikkituotteen välissä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois ja jätä se lappeelleen kuivumaan.

Ainesosat:

Kaikki Inika Organic harjat/meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä.

Sertifikaatit:

Certified Organic OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Mn-Brands Oy

 

EAN: 9553527011086 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.