TILAPÄISESTI LOPPU

INIKA Organic Vegan Concealer Brush Peitevoide Meikkisivellin

inika organic tuotemerkki logo

24,99 

Inikan superpehmeä Vegaaninen Peitevoidesivellin tarkkaan työskentelyyn.

OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

Tilaustuote; Arvioitu toimitusaika noin 9-14 päivää

Inika Vegan Concealer Brush on helppokäyttöinen peitevoidesivellin. Tämä Meikkisivellin on ihanteellinen kauneudenhoidon tarvike ihon puutteiden, punaisuuden ja ongelmakohtien peittämiseksi tarkoitetun meikin, erityisesti erilaisten peitevoiteiden levittämiseen. Peitevoidesiveltimen ja peitevoiteen avulla saat nopeasti esimerkiksi tummat silmänaluset piiloon, ja tämä sivellin soveltuu myös herkälle silmänalueen iholle, koska harjas on pehmeä, eikä ärsytä ihoa. Kartion muotoinen siveltimen pää mahdollistaa myös erittäin tarkan työskentelyn ihon virheiden ja epätasaisuuksien peittämiseksi. Inikan Concealer Brush Peitevoidesivellin on suunniteltu käytettäväksi  Inikan Perfection Concealer Peitevoiteen kanssa ennen meikkivoiteen levitystä tai sen jälkeen.

Käyttöohje:

Levitä peitevoidetta kevyillä vedoilla Inikan meikkisiveltimellä ja lisää tarvittaessa toinen kerros peitevoidetta. Häivytä rajat huolellisesti.

Siveltimen puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan meikkisivellintä säännöllisesti, jotta sillä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos ja meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Sivellin kannattaa puhdistaa ainakin kaksi kertaa kuukaudessa miedolla, hyvälaatuisella luonnonmukaisella shampoolla ja lämpimällä vedellä ja jokaisen eri meikkituotteen välissä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois ja jätä se lappeelleen kuivumaan.

Ainesosat:

Kaikki Inika Organic harjat/meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä.

Sertifikaatit:

Certified Organic OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Mn-Brands Oy

 

EAN: 9553527010478 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.