TILAPÄISESTI LOPPU

INIKA Organic Vegan Lip Brush Huulisivellin

inika organic tuotemerkki logo

24,99 

Inikan superpehmeä Vegaaninen Lip Brush Meikkisivellin huulimeikille.

OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

Tilaustuote; Arvioitu toimitusaika noin 9-14 päivää

Inikan Vegan Lip Brush Huulisiveltimellä saat loihdittua kauniin huulimeikin! Lip Brush Huulisiveltimellä meikki levittyy tasaisesti, ja sivellin on ihanan pehmeä. Huulisivellin sopii tarkkaan työskentelyyn, ja on oiva lisä matkalle mukaan sekä jokapäiväiseen käyttöön. Tällä siveltimellä voit levittää niin huulipunaa kuin huulikiiltojakin.

Käyttöohje:

Rajaa huulet Inikan huultenrajauskynällä. Aloita huulipunan tai huulikiillon siveleminen amorinkaarelta ja lisää tarvittaessa toinen kerros punaa/huulikiiltoa.

Siveltimen puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan meikkisivellintä säännöllisesti, jotta sillä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos ja meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Sivellin kannattaa puhdistaa ainakin kaksi kertaa kuukaudessa miedolla, hyvälaatuisella luonnonmukaisella shampoolla ja lämpimällä vedellä ja jokaisen eri meikkituotteen välissä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois ja jätä se lappeelleen kuivumaan.

Ainesosat:

Kaikki Inika Organic harjat/meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä.

Sertifikaatit:

Certified Organic OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Mn-Brands Oy

 

EAN: 9553527010522 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.