TILAPÄISESTI LOPPU

INIKA Organic Vegan Crease Brush Meikkisivellin

inika organic tuotemerkki logo

24,99 

Inikan superpehmeä Vegaaninen luomivärisivellin tarkkaan silmämeikki-työskentelyyn. Meikkisivellintä voidaan käyttää myös highlight / korostusmeikin levitykseen.

OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

Tilaustuote; Arvioitu toimitusaika noin 9-14 päivää

Inika Vegan Crease Brush on helppokäyttöinen luomiväri- ja highlight-sivellin. Tämä Meikkisivellin on ihanteellinen kauneudenhoidon tarvike silmämeikin, erityisesti luomivärien levittämiseen. Inikan Crease Brush sivellin soveltuu hyvin herkälle silmänalueen iholle, koska harjas on pehmeä, eikä ärsytä ihoa. Sopii tarkkaan työskentelyyn. Suunniteltu erityisesti käytettäväksi Inikan Mineraalimeikki Luomivärien kanssa.

Käyttöohje:

Dippaa meikkisivellintä luomiväriin ja pudistele ylimääräinen pois. Levitä silmämeikkiä kevyillä vedoilla Inikan meikkisiveltimellä ja lisää tarvittaessa. Häivytä rajat huolellisesti.

Meikkisivellintä voidaan käyttää myös highlight / korostusmeikin levitykseen.

Siveltimen puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan meikkisivellintä säännöllisesti, jotta sillä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos ja meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Sivellin kannattaa puhdistaa ainakin kaksi kertaa kuukaudessa miedolla, hyvälaatuisella luonnonmukaisella shampoolla ja lämpimällä vedellä ja jokaisen eri meikkituotteen välissä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois ja jätä se lappeelleen kuivumaan.

Ainesosat:

Kaikki Inika Organic harjat/meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä.

Sertifikaatit:

Certified Organic OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Mn-Brands Oy

 

EAN: 9553527010485 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.