TILAPÄISESTI LOPPU

Benecos Teroitin

benecos tuotemerkki logo

3,20 

Meikkikynien teroittamiseen

Benecos Teroitin on näppärä kahden koon teroitin, jolla teroitat helposti meikkikynäsi! Hyvin teroitetut meikkikynät helpottavat meikkaamista ja saat tarkemman ja huolitellun meikkaustuloksen.  Terävyytensä ansiosta Benecos Teroitin teroittaa meikkikynät siististi, ilman että meikkikynän kärki alkaa lohkeilemaan. Teroittimessa on irrotettava kansi, jonka avulla säiliö on helppo tyhjentää.

Käyttöohje:

Meikkikynät kannattaa teroittaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Näin meikkikynät pysyvät hygieenisinä ja terävä meikkikynä takaa tarkan meikkausjäljen. Teroita meikkikynät aina hellin ottein.

Kierrä kynää teroittimessa pari kierrosta hellävaraisesti ja tarkista kynän terävyys. Toista tarvittaessa.

Puhdista teroitin aina käytön jälkeen, niin saat meikkikynäsi pysymään siistissä kunnossa ja puhtaana. Teroittimen puhdistuksessa esimerkiksi vanha, pehmeä hammasharja on oivallinen apuväline.

Vinkki; Jos meikkikynän terä hyvästä teroittimesta ja hellistä otteista huolimatta lohkeilee helposti, koita laittaa meikkikynä pieneksi toviksi pakastimeen ennen kuin alat teroittamaan sitä.

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Nordic Health Systems Oy

 

 

Benecos

Pitkään luonnonkosmetiikka oli tunnettu haaleista sävyistään, ekotyylistä, rajoitetuista valikoimista sekä korkeista hinnoista. Vihdoinkin löytyy vaihtoehto: Modernia, luonnollista, luomu- ja sertifioitua kosmetiikkaa. Benecos on tyylikäs ja nykyaikainen. Urbaani ja trendikäs. Elegantti ja muodikas. Valikoimasta löytyy sertifioitua luonnonkosmetiikka trendikkäillä ja vahvoilla sävyillä upean meikin luomiseen. Benecos tuotteet ovat BDIH-sertifioituja ja jopa hinnat ovat edulliset.

Kaikki mitä laitamme ihollemme imeytyy kehoomme. Useat ainesosat, joita käytetään tavanomaisissa kosmetiikkatuotteissa voivat olla jopa haitallisia. Tarjoamme täydellisen vaihtoehdon, joka ei vahingoita kehoasi tai terveyttäsi: Benecos – luonnollista kauneutta.

Benecosin käyttämät raaka-aineet ravitsevat ja hemmottelevat kehoasi. Kasviöljyt ja –vahat yhdessä muiden aktiivisten ainesosien kanssa tukevat ihon omaa luonnollista toimintaa. Ne edistävät ihon luonnollisen suojakalvon uudistumista sekä ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä.

Benecosin BDIH-seritifioidut tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai niiden johdannaisia, silikoneja, parabeeneja, synteettisiä emulgaattoreita tai niiden johdannaisia (PEG/PEG-johdannaisia), synteettisiä väriaineita eikä synteettisiä hajusteita. Meidän mielestämme kyseiset raaka-aineet eivät kuulu luonnonkosmetiikkaan!

Benecos tuotteissa käytetään ainoastaan suotuisia raaka-aineita (sertifioidusta luomuviljelystä aina kuin mahdollista). Benecos tuotteet ovat täydellisiä jokapäiväiseen kauneudenhoitoon!

Eläinkokeita vastaan

Luonnonkosmetiikan valmistajana Benecos on tietenkin eläinkokeita vastaan. PeTa on hyväksynyt Benecosin eläinkokeettomien tuotteiden listalleen.

EAN: 4260198090597 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.